Tuning Audi 80 je celkom jednoduchý

Tuning Audi 80 je celkom jednoduchý
Tuning Audi 80 je celkom jednoduchý
Anonim

Je veľké množstvo motoristov, ktorým sú vyladené modely áut minulého storočia k srdcu bližšie ako moderné modely. A keď si kupujú auto pre seba, vyberajú si auto z minulých rokov, pričom zanedbávajú moderné

tuning audi 80
tuning audi 80

vývoj v automobilovom priemysle s myšlienkou jeho následného ladenia. Medzi tieto modely patrí Audi 80, bežne nazývaný „barel“, ktorého posledná kópia zišla z montážnej linky v roku 1996. Ale aj teraz ich veľa cestuje po cestách sveta.

Vyladenie Audi 80 je technicky celkom jednoduché. Všetko, čo k tomu potrebujete, nájdete v maloobchodných predajniach. Väčšina majiteľov áut, ktorí sú „oboznámení“s kľúčmi a majú rozvinutú predstavivosť, zvládne tuning Audi 80 vlastnými rukami, čím premení aj najstaršie auto.

Táto manipulácia je rozdelená na vonkajšiu a vnútornú. Vonkajší tuning Audi 80 zahŕňa dizajn karosérie a svetlometov a ten interný zahŕňa prečalúnenie interiéru, výmenu či aktualizáciu sedadiel a palubnej dosky.

Dizajn karosérie môžete vylepšiť vytvorením kruhovej súpravy karosérie, výmenou nárazníka, inštaláciou blatníkov alebo deflektorov, montážou spojlera a parkovacích senzorov. Môžete tiež ozdobiť auto airbrushom, ale to nie je pre každého a vo všeobecnosti - oblasť dizajnuautá, robím tuning Audi 80, neobmedzene.

tuning audi 80 urob si sám
tuning audi 80 urob si sám

Pokiaľ ide o svetlomety, technológia LED a xenóny vám umožňujú vylepšiť svetlomety a dať im druhý život. Poďme si to popísať podrobnejšie. Všetko je mimoriadne jednoduché. Po odstránení svetlometu s kabelážou, upevňovacími prvkami a tesneniami sa sklo od neho oddelí pomocou fénu na vlasy posunutím západiek, ktoré zaisťujú sklo. Po odmastení reflektora svetlometu benzínom alebo riedidlom je pokrytý matným lakom v niekoľkých vrstvách. Na miestach, ktoré nepodliehajú lakovaniu, sa nalepia kúsky lepiacej pásky, ktoré sa po zaschnutí laku odstránia. Potom sa inštalujú xenické moduly na rezanie vzhľadu a svetelných rozmerov, na ktoré sa po zmeraní obvodu xenického modulu pripevní diódová páska tmelom narezaným podľa vykonaného merania. Potom je svetlomet zmontovaný a nainštalovaný na miesto.

Jednoduché je aj ladenie interiéru Audi 80. Najprv sa musíte rozhodnúť pre výber materiálu na čalúnenie kabíny. Výber v distribučnej sieti je veľký: Alcantara, velúr, koženka, koža atď - rozdiel je len v cene. Môžete tiež kombinovať materiály, ktoré ešte viac ozdobia interiér. Potom po odstránení starého čalúnenia kabíny vystrihnete nový materiál a zošijete ho. Potom opatrne namontujte nové obloženie, ktoré dodá kabíne sviežosť a nový vzhľad. Urobte to isté s dverami auta.

tuning interiéru audi 80
tuning interiéru audi 80

Ak nevidíte dôvod na výmenu sedadiel v kabíne, môžete vložiť latexové vložky, ktoré dodajú sedadlám originalitu a novosť.

Ak chcete aktualizovať prístrojovú dosku, musíte ju rozobrať, naskenovať váhy pomocou skenera a pomocou počítača a tlačiarne vytlačiť nové váhy na tenký, priehľadný plast. Po pridaní farebných filtrov podľa vášho výberu musíte zostaviť palubnú dosku.

Pri presýtenosti moderného trhu s autodielmi má majiteľ auta skvelé príležitosti na ladenie Audi 80, na to stačí mať chuť a minúť nejaké peniaze na náhradné diely, ale už ste pochopili, že nie je to také ťažké urobiť to sami.

Odporúča: